The blood of birds and human is red,what is the difference between the two blood by watching in microscope?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Jabbari , chief,owner , veterinary clinic Dr.jabbari
تاريخ النشر: 2014/10/26
Mohammad Jabbari
من قبل Mohammad Jabbari , chief,owner , veterinary clinic Dr.jabbari

Red blood cells of human is circle &without nuclei(nucleus) but in birds is oval & with nucleus.