Source document for sales returns is a ? a) Debit note b) Credit note c) Source note d) Journal

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/25
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

Ijaz Ahmad
من قبل Ijaz Ahmad , Manager Finance , VIP Wears (Pvt) Limited

credit note

Saleem Khatri
من قبل Saleem Khatri , Head of Finance , Berger Paints International

"b" - credit note

Nagaraju Neeli
من قبل Nagaraju Neeli , Accountant Accounts Payable , Du (Emirates Integrated Telecommunications Company, PJSC)

credit note is correct

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

credit note is the correct answer

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

a Credit Note.....

Muhammad akbar sani
من قبل Muhammad akbar sani , Senior Accountant , Made In Saudi Films

b> Credit Note

Amit Saxena
من قبل Amit Saxena , Manager , Rajneesh Srivastava and Company, Chartered Accountant Audit Firm

b) Credit Note

Syed Faizan Noman
من قبل Syed Faizan Noman , Senior Finance Officer , ATTOCK PETROLEUM LIMITED

Credit note ...option b