If there is no inflation during a period, then the Money Cashflow would be equal to: ?

<p style="text-align:justify;"><strong><span>(a) </span><span>Present Value,</span></strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong><span>(b) Real Cashflow,</span></strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong><span>(c) Real Cashflow + Present Value , </span></strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong><span>(d)</span><span>Real Cashflow - Present Value</span></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/21
Shamna Mohammed Ali
من قبل Shamna Mohammed Ali , Accountant , Almoayed Chambers

The answer is option A. Present Value.

Kamran Ahmad
من قبل Kamran Ahmad , Operation Officer , Meezan Bank Limited Islamabad

(a) Present Value,

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer A

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Present value

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

B. Real cash flow.

Mohammad Ali
من قبل Mohammad Ali , Accounts Officer ( Contract) , Bharat Pumps & Compressors Ltd Naini Allahabad

Answer A:-