Carrying cost is versus : 1- Imputed cost . 2- discretionary . 3- Value added cost 4- stock-out cost .

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/20
Hasan Faraz Siddiqui
من قبل Hasan Faraz Siddiqui , Project Manager-Process Development , APTARA TECHBOOKS

carrying cost get effected by stock out cost were as vac and imputed cost maintain the carrying cost, they are proportional to each other