How can you establish a good relationship with your client on a first meeting?

تم إضافة السؤال من قبل agapito cuervo lll , Credit Assistant Officer , Producers Savings Bank Corporation
تاريخ النشر: 2014/10/20
Asad khan
من قبل Asad khan , Product specialist , shaigan pharmaceutical

By professionally exploring the benefits for client in your product.

isagani africa
من قبل isagani africa , Branch Manager , Transcycle Motorcycle Dealer

Treat your client profesionaly & give your very best to please impress your client because first impression last.