What is an organisation ? what is the role of management in an organisation?

تم إضافة السؤال من قبل Valentina Golla , ASSOCIATE PROFESSOR , O.P.Jindal global university
تاريخ النشر: 2014/10/19
AIN HUBA
من قبل AIN HUBA , Eventmangment Client dealing , Uswaizum photography

AN Organization has a purpose to work on it works to acheive iits goals mangament play an importantrole to maintain to organise the employee without good managment no organization will sustain so longer