An accounts payable clerk is accused of making unauthorized changes to previous payments to a vendor.

<p>Proof could be uncovered in which of the following places?</p> <p> </p> <p>a. Transaction logs. </p> <p>b. Error reports. </p> <p>c. Error files. </p> <p>d. Validated data file. </p>

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/10/19
rama altalalweh
من قبل rama altalalweh , Customer Service Representative , Amazon

A. transaction logs