What are the common mistakes done by each IT professionals that may lead him or his company as a victim of a cyber attack?

تم إضافة السؤال من قبل Jayahari KV , Web Designer / Manager , C-DIT
تاريخ النشر: 2014/10/19
Suleman Hasib
من قبل Suleman Hasib , System Administration Manager , Freelancer

Negligence, unawareness, not updating systems and not applying security patches.

Most of all misconfiguration.