In order to calculate the proportion of equity financing used by the company, the following should be used: ?

<p><strong><span style="text-align:justify;">(a) Authorized Share Capital,</span></strong></p> <p><strong><span style="text-align:justify;">(b)Equity Share Capital plus Reserves and Surplus,</span></strong></p> <p><strong><span style="text-align:justify;">(c)Equity Share Capital plus Preference Share Capital, </span></strong></p> <p><strong><span style="text-align:justify;">(d) Equity Share Capital plus Long-term Debt.</span></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/16
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

B

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

ANSWER IS B

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

b) Equity Share Capital plus Reserves and Surplus,

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

correct answer

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

answer

(b)Equity Share Capital +Reserves +Surplus,

Ahmed Abdi Mahad
من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University

Choice B, "Equity Share Capital plus Reserves and Surplus" is the right answer

Tanveer Qureshi
من قبل Tanveer Qureshi , Director , Qureshi Associates

I think B is appropriate answer.

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

The Correct Answer is :

(b)Equity Share Capital plus Reserves and Surplus,

Muhammad Hassaun
من قبل Muhammad Hassaun , Shared Services Lead , M&P Express Logistics (Pvt.) Ltd.

(B): Equity Share capital plus retained earning and surplus.

Ashraf     CMA    CIA
من قبل Ashraf CMA CIA , Finance Manager , contracting trading Co

I would select (B), that is the Common stock + Retained earnings + any reserves and surplus. All these items called equity accounts.