Risk management includes all of the following processes except:

<p>a. Risk avoidance.</p> <p>b. Risk monitoring and control.</p> <p>c. Risk identification.</p> <p> </p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2014/10/16
Anthony Papadopoulos
من قبل Anthony Papadopoulos , QEHS Head , Larsen & Toubro Limited

Risk avoidance is a risk treatment option, hence cannot be considered a process.

MUHAMMED HARIS MI
من قبل MUHAMMED HARIS MI , Senior Audit Staff , Saud Bahwan Group LLC.

Option A. Risk avoidance..

Nemani Kumar
من قبل Nemani Kumar , Sr. Management GM Projects , Unitech

I believe a. Risk avoidance.

Nancy Refai
من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer

Risk management is not risk Avoidance, although risk management can lead to risk avoidance. Hence the answer is A

Javad Taghavi
من قبل Javad Taghavi , Program Manager, Senior Adviser in Project Management , KCE Co.

Option A: because avoidance risk is a strategy of risk management