What is the best criteria to selection of semi-skilled worker for a factory?

تم إضافة السؤال من قبل Fazlul Hoque , Assistant Director , DoF,GoB
تاريخ النشر: 2013/06/28
Ranjit Ramachandran
من قبل Ranjit Ramachandran , Director - Organization Effectiveness Systems , SIPCO (Pepsi-Cola)

Basic education should be good, attitude which drives learnability, social skills which support team work

Muhammad Numan chughtai
من قبل Muhammad Numan chughtai , Office Manager , Sanofi-Aventis (Pvt) Ltd.

1.Basic Education.2.
Positive Attitude.3.Self Driven Personality.4.Team Player.5.Good communication Skills.