Effective Talent Management policies and practices demonstrate commitment to Human Capital result. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/10/11
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

TRUE

Effective Talent Management can improve the Human Capital Result.

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

True

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Yes, True.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

100% true

waddah sholan AL-KABAB
من قبل waddah sholan AL-KABAB , خبير التخطيط والمتابعة , المنظمة العربية للهلال الأحمر والصليب الأحمر (ARCO)

It`s true