Workforce trends drive Talent Management strategies. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/10/11
Tareq Sheikh Issa
من قبل Tareq Sheikh Issa , Assistant Manager (lead Consultant) , Protiviti Middle East Member Firm

Of course it is true because talent management is about attracting talents fom the start, and developing them into continues talent pipeline. We should always address external environment issues in order not to loose talents.

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

True of course.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

true

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

True

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

TRUE.

Workforce planing is related to Talent Management.

waddah sholan AL-KABAB
من قبل waddah sholan AL-KABAB , خبير التخطيط والمتابعة , المنظمة العربية للهلال الأحمر والصليب الأحمر (ARCO)

It`s true