What will you do when you will see that your Boss is Wrong in a important decisions of a company ?

تم إضافة السؤال من قبل ABU NAYEEM , Deputy Production manager , PRAN RFL Group of company
تاريخ النشر: 2014/10/11
Ezra Jerold
من قبل Ezra Jerold , Planning Engineer , SIEMENS ELMEC Consortium

Appreciate his point of Answer and tell your suggestion *your idea in that  meeting .It will draws all of thier attention to your point in that meeting.Good luck