In bank reconciliation all the following transactions usually appear in company records except one:

<p>1. Service charge.</p> <p>2. Deposit in transit.</p> <p>3. Check outstanding.</p> <p> </p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2014/10/11
Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

1. Service charge.

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(1) is the Correct Ans.

Service Charge

Muhammad Faisal Mukaty
من قبل Muhammad Faisal Mukaty , Manager Accounts and Audit , Digicom Trading (Pvt) Ltd., Q Mobile

Deposit in Transit