Which of the following is not a technique of receivables Management?

<p style="text-align:justify;"><strong><span>(a)Funds Flow Analysis,</span></strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong><span>(b)Ageing Schedule,</span></strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong><span>(c)Days sales outstanding,</span></strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong><span>(d)Collection Matrix. </span></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/08
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Option A funds flow analysis

Muhammad Hassnain Ibrar
من قبل Muhammad Hassnain Ibrar , Finance Executive , Agha Steel Industries

A because it is a Financial Analysis Tool not a Receivable management tool

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER (a)Funds Flow Analysis,

Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim
من قبل Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim , Chief Accounting , ICCDP

I think Option # (a) Funds Flow Analysis.

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

A- fund flow analysis

Muhammad Zeeshan Hyder
من قبل Muhammad Zeeshan Hyder , Chief Accountant , SAED Group International (Al Dabbagh Group)

"A"

حسام فتحي
من قبل حسام فتحي , Accounting Manager , Yamammay co.

   Answer is Funds flow analysis