What are the best methods to calculate the fraction of a VC ownership?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Avitia , Managing Director , AIS Investment Services
تاريخ النشر: 2013/06/27
Ali Albather
من قبل Ali Albather , Project Engineer , ISG - industrial system group ( Al Abdul khareem Holding)

you need to calculate  required future value and total terminal value

then calc which is

 final ownership required(required future value/total terminal value )