That the main objective of the internal audit of the company is: -

<p style="text-align:left;"><span><span>A -</span> <span>express an opinion on</span> <span>the financial statements</span></span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>B</span> <span>-</span> <span>detect errors</span> <span>and</span> <span>fraud</span></span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>C</span> <span>-</span> <span>evaluation of</span> <span>internal control systems</span></span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>D -</span> <span>None of the</span></span></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/08
حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

"C"

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

C

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

The correct answer is (C) Evaluation of internal control systems.

Abdul Wahab
من قبل Abdul Wahab , Credit Controller , Takween Advanced Industries

C Is Right

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

 I agree with the answer C

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

C - evaluation of internal control systems

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

C - evaluation of internal control systems

The correct answer

mohammed mohammed danial mahdy
من قبل mohammed mohammed danial mahdy , رئيس حسابات , شركة عايد دحيم الحمود للتجارة والمقاولات - (شركة مساهمه مقفله)

I agree with the answers in the answer Distinguished Professors C. No. evaluate internal control systems