The most important element of the internal control system and most influential is in control:

<p style="text-align:left;"><span><span>A -</span> <span>control environment</span></span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>B</span> <span>-</span> <span>regulatory</span> <span>activities</span></span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>C</span> <span>-</span> <span>Risk Assessment</span></span></p> <p style="text-align:left;"><span><span>D</span> <span>-</span> <span>Surveillance</span></span></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/10/08
Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

Absolutely control Enivironment as it is a foundation for all.

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A

Abdul Wahab
من قبل Abdul Wahab , Credit Controller , Takween Advanced Industries

A

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

A - control environment

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Control environment is the first element in the system of internal control any answer is a correct answer