How Do we learn Basic English?

تم إضافة السؤال من قبل faheem hussain , English Language Teacher , Paras Science college kandiaro
تاريخ النشر: 2014/10/07
Simanchal Jena
من قبل Simanchal Jena , Business Head - Enterprise Solutions Group , Techigent Technologies Pvt. Ltd

No body should presurise to learn, It has to be learn with self interest.

nancy umrao
من قبل nancy umrao

by reading newspaper.. listening music and look to the lyrics.