Do you think that project management play very important role in Construction Industry? (Yes or No)

تم إضافة السؤال من قبل Hasanussaman Anamangadan , Tendering Executive , BA Holding WLL
تاريخ النشر: 2014/10/06
Ramendra Sunder Sinha PMP
من قبل Ramendra Sunder Sinha PMP , DGM Planning , Gaur Sons Limited

Yes. Construction Industry is Project oriented unlike Manufacturing or Service Sectors which are Operations oriented.

Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

Yes at all. the success of any project rely project management. So i believe that project management can make the construction industry success or fail.

It has very important role in that industry.

Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

Yes sure. Whether it is an IT, construction, or manufacturing project, following project management principles will increase the chances of achieving project objectives.

Debtaru Upadhyay
من قبل Debtaru Upadhyay , Deputy General Manager, Marketing , ELDER PHARMACEUTICALS LTD

Yes

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

In every industry, not just Construction.

First management, then anything.

Yasmeen Wajid
من قبل Yasmeen Wajid , Senior Business Operations Manager , MINDEYE INC

Certainly, project management play a vital role in construction industry.

Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

Yes, absolutely

Alok Urs
من قبل Alok Urs , QATAR. Manager - HR & Project Admin , Kuwait Network Electronic Co W.L.L

Most Practically Yes

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

YES FOR SURE

and in any industry not only construction

Tanveer Qureshi
من قبل Tanveer Qureshi , Director , Qureshi Associates

Of course. It plays a vital role in construction industry.