If an organization finds an ineffective manager under their wing, then what would they do further?

تم إضافة السؤال من قبل Vanila Edison , Intern , Fujairah Free Zone Authority
تاريخ النشر: 2014/10/06
meneem kiwan
من قبل meneem kiwan , General Manager Eagle Holidays & Group VP Marketing , ALTAYYAR TRAVEL GROUP

Then he would be either in the wrong place or he lacks training