What are the biggest challenges in implementing an EHS program?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/10/06
Nancy Refai
من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer

Creating a safe culture; which is in my view is the main task for any HSE professional