Securitisation is a process of acquiring the loans classified as ?

<p>a) Book debts</p> <p>b) Performing debts</p> <p>c) Bad debts</p> <p>d) Non performing debts</p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/06
Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Choice D

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Answer D is the correct answer

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

d) Non performing debts

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (d)  >>>>>>>>>>>>    Non performing debts