Why there is a difference in number of ICMP echo packets sent when we ping from a PC (4 ICMP packets) and a ROUTER (5 ICMP packets) ??

تم إضافة السؤال من قبل محمد عمر مصطفى الشيخ العوض , Network Engineer Technical Support , Automation Vision LLC
تاريخ النشر: 2014/10/04
Akram Elamir
من قبل Akram Elamir , Network support , YTheWait portal

Each device have it own number of pings which indicate that it is successful