Provisions and inter office adjustments are a. Rate sensitive. b. Rate non sensitive. c. None of above. d. all of above.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/03
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option B

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

C = none of the above

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Provisions and inter office adjustments are non Rate sensitive.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

b. Rate non sensitive.