Which of the following Organization converts raw material into finished goods?

<p>A) Trading concern </p> <p>B) Manufacturing concern  </p> <p>C) Merchandising concern </p> <p>D) Service concern</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/10/02
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

Manufacturing concern.

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Right Answer is B) Manufacturing Concern

amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

It is a manufacturing concern and process.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Answer b manufacturing concern

Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim
من قبل Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim , Chief Accounting , ICCDP

Answer is option #

B) Manufacturing concern

padmakumar pathiyil
من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy

Of course it is Manufacturing concern.