What type of OSPF routing protocol ?

تم إضافة السؤال من قبل Qaddour MOGTIT , مهندس دولة بالإعلام الآلي , ولاية تلمسان
تاريخ النشر: 2014/10/01
Bijay kumar Shah
من قبل Bijay kumar Shah , IT Officer , Himalayan Snax and Noodles Private Limited

OSPF is a Dynamic Routing protocol. OSPF stands for Open Shortest Path first. This protocol supports in many vender eg CISCO to CISCO or CISCO to JUNIPER.