What software is used to create business report?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/27
Dinesh Kumar
من قبل Dinesh Kumar , Manager – Record to Report (F&A Operations) , TCS Limited

1) Excel and power-point2) Business Object (SAP)3) Cognos - Mostly for finance4) For dashboards - TIBCO (spot-fire) and Micro-strategy and there are many other vendors