HOW COULD YOU USE Neuro Linguistic Programming IN DIRECT SALES ?

تم إضافة السؤال من قبل HANY MAHDY , ASS. SHIPPING MANAGER + QUALITY CONTROL MANAGER , DOMINION SHIPPING AGENCIES (EGYPT)
تاريخ النشر: 2014/09/30
Mohammad Faraz
من قبل Mohammad Faraz , Foreman- Senior Procurement and Logistics Executive , Chemtech Trading WLL

by simply coping with the reactions or adapting to the customers reactions.