What are the after sales services?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/27
MASARRAT ALI QAZI
من قبل MASARRAT ALI QAZI , AGM (CRM) , Amrapali Group (La Residentia Developers Pvt. Ltd.)

Since I am working in Real Estate, o in this context After Sales services are, but not limited to, Post Sales Documemntation, Raising Demands for Payments, follow up with clients and satisfy customers for their specific queries