What are some of the major new API’s that come standard with HTML5?

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Shah , Project Manager , COMSATS IIT
تاريخ النشر: 2014/09/30
Waheed Rehman
من قبل Waheed Rehman , Software Engineer , COMSATS Institute Of Information Teachnology

Media API, Text Track API, Application Cache API, User Interaction, Data Transfer API, Command API, Constraint Validation API, and the History API.