What is the major difference between primary and secondary Chiller A/C Unit?

تم إضافة السؤال من قبل Ejaz Alam , Sr. Mechanical Engineer , GALFAR AL MISNAD ENGINEERING AND CONTRACTING CO
تاريخ النشر: 2014/09/30
BabuAslam AthickAhmed
من قبل BabuAslam AthickAhmed , Chiller Installer , Rex Marine

Primary chiller work as0 degree, secondary chiller work as a -temperature,0 degree secondary refrigerant as water, - degree secondary refrigerant , as glycol, methonal, nacl, chiller primary refrigerant is ammonia