What PTW are required for welding work in confined space ?

تم إضافة السؤال من قبل Amer Pervez , Sr.HSE Supervisor , National Energy Services Reunited (NESR)
تاريخ النشر: 2014/09/30
Akram Al-Maghrebi
من قبل Akram Al-Maghrebi , HSE Supervisor , Aloss for Oil Field Services a contractor from OMV E & P YEMEN

Hot Work permit plus confined Space Entry Certificate and Rescue Plan

ali al malki
من قبل ali al malki , console operator , PETRORABIGH

hot permit and confined space permit

other requires depend on gas and oxygen reading

satheesh c
من قبل satheesh c

Confined space entry permit, hot work permit,rescue plan rescue equipment as per rescue plan continue gas monitoring

Sylvanus Jim
من قبل Sylvanus Jim , Control Room Operator-Production Sack Attendant , Dangote Cement F.O.T Onne

Hotwork