Upto how much depth can we find using UT test?

تم إضافة السؤال من قبل Nishanthan Senkuttuvan , Condition monitoring engineer , Vibrotech Trainers and consultant Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/09/30
Pavan Kumar Reddy Nagi
من قبل Pavan Kumar Reddy Nagi , Quality Control Engineer , OMAX AUTOS LTD

Dear Nishanthan in UT we can find at any depth except near field area you can find that using formula N=(D)sq/4lamda