What kind of behaviour Manager should adopt with senior employees in front of juniors under critical situation?

تم إضافة السؤال من قبل AFZAN WASIM , STORE EXECUTIVE , AL ROSTAMANI TRADING COMPANY
تاريخ النشر: 2014/09/29
Srikanth Chinta
من قبل Srikanth Chinta , Senior Manager , Reliance Communications & Univecell SYNC

Strictly in a understandable language without hurting the employee ego.

amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

A supportive role  is best.