What is the tool to create demand in the marketplace for new product?

تم إضافة السؤال من قبل AFZAN WASIM , STORE EXECUTIVE , AL ROSTAMANI TRADING COMPANY
تاريخ النشر: 2014/09/29
Pops Kionisala
من قبل Pops Kionisala , Assistant Manager , Silas General Trading LLC

By placing Promotion/ Advertisement, depending on the flat form you required.

Ahsan Jamil
من قبل Ahsan Jamil , Internee , Asia Vinyl and Rubber Industries

Promotion /  Advertisement