Which one you prefer EMC storage or HP ?

تم إضافة السؤال من قبل Ashraf Sabry Abdallah Ahmed Alternawli , Technical Manager , giza systems
تاريخ النشر: 2014/09/29
Tulasi Gangarjuna Ramu Kadali
من قبل Tulasi Gangarjuna Ramu Kadali , Infrastructure Engineer , Global Computer Services LLC

i would suggest EMC storage, Because of EMC scalability, performance,availability ,integration with Different OS, Visualized environment like VMware.