While jointing HDPE Pipe & Fitting, is it necessary that it belongs to the same grade ?

تم إضافة السؤال من قبل Dhruv Arya , Head Sales & Marketing - HDPE & MDPE - Pipes & Fittings. , Sangir Plastics Pvt Ltd.
تاريخ النشر: 2014/09/29
khader zarafili
من قبل khader zarafili , Site Engineer (Mechanical) , Arabtic Consolidated Contractors Limited

no,but it is not preferable,  you can weld with higher grade fitting (if it is deterrent grade you need to reduce the welding time)