What are the qualities of good chemist?

تم إضافة السؤال من قبل Israf Ud Din , Postdoctoral Research Fellow , University of Malaya
تاريخ النشر: 2014/09/29
mahmoud belal
من قبل mahmoud belal , مندوب دعايه طبيه , شركه ادويا للصناعات الدوائية

,,The chemist must be serious in work, accurate in the amounts that it adds

You also need to be creative and discover everything new in the field of Chemistry.