How to calculate landing cost of product?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMED NADIM IQBAL KHAN , Senior Accountant , Fucom LLC
تاريخ النشر: 2013/06/26
Anuj Malhotra
من قبل Anuj Malhotra , Logistics & Administration Manager , Metafrique Cam SARL

For Imports : Product Price (including shipment term - FOB/CFR/CIF) + Ocean Freight (applicable in FOB) + Insurance (applicable for FOB/CFR) + Custom Import Duties + Clearing and Handling Charges + Transport to the Yard + Offloading and Stacking Charges + Other Indirect Expenses (Administration Expenses + Electricity + etc.
)

IQBAL ALAM
من قبل IQBAL ALAM , Accounts & Purchase Manager , Sweet Homes Group of Company

C&F COST +custom clearing + import duty+direct freight  other charges which are mention above by anuj malhotra are not correct.