What can be the best way to collect customer's feedback for smooth growth of a company?

تم إضافة السؤال من قبل Ram Kumar Subedi
تاريخ النشر: 2013/06/26
Arash Lajevardi
من قبل Arash Lajevardi , National Sales And Marketing Manager , Bastan group

Made Questionnaire , Organize our customer with CRM Department , you can receive their feedback directly from your CRM department if you have in your company ,