Complex items should not be execluded from Financial Statement based on (understandability). Is this statement true or false?

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2014/09/27
Atasang Kingsley Ateno
من قبل Atasang Kingsley Ateno , Financial Manager , Qatar Golf International

False. Information that are relevant to the financial statement must be disclose by notes to the financial statement.