What is the accounting treatment for goods used for office as assets?

تم إضافة السؤال من قبل Musheer Syed , Accountant , Kadhema Scientific Consultancy & Services
تاريخ النشر: 2013/06/26
Farhad Ali
من قبل Farhad Ali , Accountant , AL Aaly holding

Asset debit cash Credit

Ravindra Kuckian
من قبل Ravindra Kuckian , Store Keeper , Jumbo Electronics Co. LLC

Debit asset account credit Cash

manaf almas
من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS

ASSET A/C ...DR TO CASH AC / PARTY'S AC

SALIK RAFIQUE
من قبل SALIK RAFIQUE , GM FINANCE , SWISS PRO MANUFACTURING CO.

Asset DR Cash/ Payables CR

Umair Nasir
من قبل Umair Nasir , Financial Analyst , UNIT SOLUTIONS

debit office supplies credit cash