HOW DO YOU IMPROVE SOCIALIZATION SKILLS OF CHILDREN WITH AUTISM?

تم إضافة السؤال من قبل JACENT BRAZA , TEACHER , DEPARTMENT OF EDUCATION
prabitha prabitha
من قبل prabitha prabitha , ASSISTANT COORDI NATOR , SANABIL PRIVATE SCHOOL

Participation in the community can be enhanced through improvement in the social skills of individuals with autism.