What is your favorite software for beam, column and slab reinforcement?

تم إضافة السؤال من قبل fida omar , trainee , ISOPACK sarl - Estfan company
Mohammed Abul Mansur
من قبل Mohammed Abul Mansur , General Manager , Sanmar Properties Limited

My favorite beam-column-slab reinforcement design is ETABS and STAAD Pro.

SAMIH ABBAS KOTTACKAL
من قبل SAMIH ABBAS KOTTACKAL , STRUCTURAL ENGINEER TRAINEE , CASE STRUCTURAL ENGINEERS

ETABS or STAAD