Loan-to-capitalization is one of the Profitability ratios-1 Liquidity ratios-2 Leverage ratios-3 Service ratios of loans-4 Activity ratios-5

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/26
Khan Sohal khan
من قبل Khan Sohal khan , Associate , State Street Syntel Services Pvt Ltd.

Yes, leverage ratio

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

solvency ratio

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer3

Anayatullah Tahir
من قبل Anayatullah Tahir , Finance Manager , Etqan Projects

Option3 Leverage ratio

Mohamed Esam Mohamed Kamel
من قبل Mohamed Esam Mohamed Kamel , Financial Analyst , Egyptian Water & Wastewater Regulatory Agency (EWRA)

Leverage ratio (3)

MOHAMED RABIE KHALILL
من قبل MOHAMED RABIE KHALILL , رئيس حسابات , شركة ترانز لاين

NO.(3)