If you have just hard disk at your PC and all Inputs except HDD are destroyed How you can setup windows XP & Ubuntu dual boot ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/25
Viswaroop Vadlamudi
من قبل Viswaroop Vadlamudi , Team Lead , Digital Image Processing

How ever we can install it by xternal sourse such as pendrives

Rajendra Modhpatel
من قبل Rajendra Modhpatel , Accountant , Universal import and export co

we can setup our harddisk on other pc