Process Costing is relevant to:

<p>a. Cement industry</p> <p>b. Job Order cost oriented Projects</p> <p>c. None of the above</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/09/25
Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

process costing is relevant to cement insudtry

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

a. Cement industry

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

A& B

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

CEMENT INDUSTRY

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Correct answer is Option A) Cement industry

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A and B