What is the most critical point when we select the valves in high rise building ?

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Abd El-Moniem Mohamed Ramadan Al-Naggar , MEP Project Manager , United Building Co. WLL
تاريخ النشر: 2014/09/24
Ammar Almnizel
من قبل Ammar Almnizel , aircraft maintenence engineer , Royal Jordanian

The most critical point is the sudden closing or opening in the pipes specially for a high pressure pipes .